Home / who is tyrese gibson dating / Dating aishah salleh

Dating aishah salleh Adult chat and c2c rooms

Tiba-tiba mencelah perbualan kami sampaikan muka Eira pun dah berubah.

Encik Irfan punya renungan buat jantung aku dup dap dup dap saja.

" sampai saja aku di pejabat aku sudah disindir oleh Eira, a.k.a Nur Syaziera Damia,merangkap kawan aku yang terbaik dalam susah dan senang aku.

Aku ni dah terlalu obses dengan warna ni sampaikan kebanyakan baju yang aku punya inilah warnanya. Aku dah tak tahu apa alasan aku nak bagi kat dia tapi Encik Irfan bagi aku alasan untuk kenal secretary dia dengan lebih rapat lagi supaya senang untuk berkerjasama. " ................................................. PETANG tu Encik Irfan a.k.a Irfan Danial Anderson ajak aku keluar selepas habis bekerja. Tadi bos bagitau anak dia tu baru habis belajar di Australia," Aku buat muka kesian. Eira pulak terkejut beruk, terus beredar ke mejanya. "Bismillahirahmanirahim,." dengan lafaz bismilah aku mula melangkah ke bilik bos. Aku merungut dalam hati sambil mataku menjeling ke arah Eira di sebelah. Ada seorang lelaki lain bersamanya yang membelakangiku. " bos aku a.k.a Tan Sri Azizan mempelawa aku duduk di hadapannya di sebelah tetamunya tadi. " takut juga aku maunya mood bos k.o sekali dengan aku pun k.o sama nanti. Kau kan pekerja kesayangan bos yang manis lagi cute. Kau jangan bimbanglah ,walau pun kau datang lambat tapi bos takkan marah punya.

206 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*